Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KUINKA LÖYDÄT TAI TUNNISTAT OIKEAN VAMPYYRIN ?

Alla asioita etsiä, jotka ovat yhteisiä piirteitä kaikille todellisille vampyyreille. Tässä vaiheessa, kun luet jo tätä, tämä ei ole enää leikin asia. Vampyyrit saattavat olla vaarallisia, ei suinkaan ihania Edward Culleneita jotka tulevat pelastamaan sinua. Pidä varasi. (Huom. kun epäilet jonkun olevan vampyyri, ei riitä että yksi kohta tältä listalta täsmää henkilöösi johon tekstiä vertaat).

 1. Usein vampyyrin iiriksen ympärillä on tumma rengas.
 2. Yleensä väri (renkaan) on huomattavasti eri väriä silmän värin kanssa.
 3. Oikean vampyyrin hengitys on hieman matalampi (suom. hitaampi?) aina paitsi silloin, kun ne ovat erittäin innoissaan tai järkyttyneitä.
 4. Todellisen vampyyrin syke yleensä täsmää henkilön sykkeeseen ja nopeuteen, joka on vieressä he ovat, kun he ovat nukkumassa, (tai seksin aikana).
 5. Ne voivat muuttaa nopeastikin mielialoja, ja tunteita mutta ne eivät tunne silloin, kun ovat ympärilläsi (vauvat ja kissat aistivat tunteiden muutokset ja ovat hyvin herkkiä tällaisen henkilön kanssa).
 6. Minne ikinä menettekään, oikea vampyyri tietää milloin katsot häntä ja luantaisesti hän katsoo samalla hetkellä myös sinua.
 7. Kun tunnistat jonkun vampyyriksi ja katseenne kohtaa edellä mainitulla tavalla, älä missään nimessä hermostu. Siitä ei seuraa hyvää. Rauhoita itsesi, ja älä ole tietävinäsi asiasta että hän on vampyyri.
 8. Vampyyrin "energia" on yleensä raskas, paksu, ja tumman viileän tuntuinen. Ruumiinlämpö noin puolet ihmisen normaalilämmöstä.
 9. Vampyyrit pystyvät energiallaan parantamaan. Jos sairastat elämänmittaista sairautta (esim. diabetes, migreeni, reuma...) se voi parantua vampyyrin ansiosta (hyvin harvinaista, eikä tieteellisiä todisteita).
 10. Monet vampyyrit arvostavat ja ihailevat eläimiä.
 11. Eläin reagoi aina vampyyriin eritavalla kuin tavalliseen ihmiseen, koska vampyyrillä on eläimen luontoa ja fyysisyyttä.
 12. Jos tuijotat vampyyria silmiin tai näytät heidän henkilökohtaisen jossa he tuijottivat kameraan (5 sekunnin ajan) alat tuntea outoa vaikutusta, jos se on vaikeampaa ja oudompaa kuin tavallisesti. Tunne sinua vastaan, ja todennäköisesti vaikutuksen samea valkoinen energia näyttää vääristävät kaiken muun silmään näky, kun tarkastellaan ja heidän silmänsä hetkeksi.
 13. (EHKÄ NÄIN: Kun katsot vampyyriä 5sekan ajan, tunnet vaikutuksen ja sinuun välittyy vaaleaa energiaa?)
 14. Vampyyrin kynnet ovat aina puhtaat kuin lasit, ja erittäin kestävä laatuiset.
 15. Oikea vampyyri seisoo mieluummin varjossa kuin auringossa. Oikeastaan he ylipäätään liikkuvat mieluummin yöllä kuin päivällä.
 16. Vampyyri ei tunne kipua (jos he lyövät kätensä ja heihin sattuu, se on näytelmää ja kulissin pitämistä).
 17. Usein jos heihin pitäisi sattua, he eivät reagoi koska eivät ole tunteneet mitään.
 18. Vampyyrin makuuhuone on kylmin ja pimein huone hänen kotonaan.
 19. Vampyyrit eivät ymmärrä elektroniikkaa, vaikka pakostakin ovat joutuneet perusasiat opiskelemaan. Usein heillä nähdään vain kännykkä, tietokone sekä telvisio. (ei ylimääräisiä nykyajan hömpötyksiä).
 20. Oikea vampyyri on karismaattinen ja mukava ihmisille. (Tämä on usein vain kulissi, jotteivat he herätä epäilyksiä syrjäytyessään mökkiin keskelle metsää missä eläimet alkavat kuolla).
 21. Vampyyrit ovat herkkiä ja arkoja auringonvalolle ja kaikelle muulle kirkkaalle valolle. He pitävät valoa epämiellyttävänä.

 

 

 

Kun kerran luit nämä kaikki, turha sanoa että et usko vampyyreihin... edes hieman!

©2019 Vampyyrit - suntuubi.com